perjantai 27. helmikuuta 2015

Säpinää....

https://www.youtube.com/watch?v=3rHcix4twQY&feature=youtu.be

Pentulaatikossa alkaa meno kiihtyä päivä päivältä. Välillä Kisma syöttää seisten, välillä makoillen. Lisäksi on syöty kiinteää ruokaa ahneesti kolme kertaa päivässä, nyt siirrytään ruokkimaan neljä kertaa päivään. Pentunappulaa, jauhelihaa ja hapanmaitotuotteita, hyvin maistuu. Kisma syö edelleen neljä kertaa päivässä, ja sen päälle saa siivota pentujen ruokakupit. Ja jälkiruoaksi menee pikkusikareita ;)  Enimmät kakat koitan ehtiä siivota aina pois, mutta kyllä äitikoira pitää edelleen huolen omistaan ja siivoaa pentujen pesää huolella. Välillä "tapellaan" kumpi saa kikkareen korjata...

Pentuvieraita tulee nyt ovista ja ikkunoista ;) Pennut on saaneet ja tulevat saamaan kontakteja vieraisiin nyt kiitettävästi, vieraita riittää! Tämä loppuviikko ja ensi viikko ovat jo niin täynnä, että en lupaa enempää vierailuaikoja. Me aloitetaan ulkoilut ja autoilut ens viikon aikana, ja loppuviikosta saamme mieluisan vieraan, kun Kisman kasvattaja Judit tulee Unkarista kylään :)
Seuraavalla viikolla on ohjelmassa sirutus ja pentutarkki, ja nämä pentujen viimeiset kaksi viikkoa (11 ja 12) täällä pyhitetään pennunottajien vierailuille.

Pentuset asuvat vielä pentukammarissa, mutta siirtyvät nyt keittiöön. Pääsevät siinä paremmin tottumaan arkielämän kolinoihin. Tähän saakka peräkammarissa on soitettu suomipoppia, ruoka-aikoina pennut ovat saaneet kuunnella ammuntaa,ukkosta tai ilotulitusta.
Kisma päivystyspaikallaan olkkarin sohvan selkänojalla.


Pentuhärdelli, paperit revitään ja nätisti tehty petipaikka samoin, vesikupit on aivan ihania paikkoja lillua ja niiden alta pyyhe lähtee aina leikkeihin mukaan :)Välillä nukutaan somasti, että jaksaa taas riehua..


Ja laatikon siivooja tätiä ei kunnioiteta yhtään, vaan sitä purraan,ja lähes revitään vaatteet päältä!  
                                          Mut ollaan me silti aika söpöjä..................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti