keskiviikko 11. helmikuuta 2015

2 viikkoa 2 päivää elämää takana

Kaksi viikkoa on hurahtanut siivillä, pentulaatikossa alkaa olla jo pikkuhiljaa tapahtumia seurattavana. Silmät on auenneet kaikilla, toisilla ovat vielä sirrillään, toisilla jo kokonaan auki. Pösö avasi ensimmäisenä silmänsä, ja Dooris on se, joka menee jo pitkiä matkoja kävelemällä eteenpäin. Pikkuhiljaa motoriikka kehittyy, alkavat nähdä ja kuulla, nyt on menty vielä nenää nuuskutellen eteenpäin.
Painot ovat 900g- 1200g välillä, Pösö ja Dooris johtavat painotaulukkoa, Hyrrä ja Kiise ovat kevytsarjalaisia. Nämä kaksi ovat päässeet extra maidoille kahdestaan, kun nuo mörssärit vievät väkisin ne parhaat tissipaikat ryhmäruokailussa. Ensi viikolla alamme maistella nappulaa, niin uskon että ohukaiset kirivät paksukaiset vielä kiinni painoissa. Kaikki ovat reippaita ja jänteviä pentuja.

Tässä pari videota tiistailta:
https://www.youtube.com/watch?v=rOxq5WTjaq4

https://www.youtube.com/watch?v=UgHdt_Rl_2E

Ja muutama kuva tältä päivältä

Pentulaatikossa siivous menossa, joten vietiin pennut "ulos syömään" 


Portinvartijana :) Kisma on päästänyt Narran jo eteiseen, mutta pitää sen tiukalla katseella kaukana pennuista. 

Ruokailun jälkeen puhtaaseen kotiin painimaan


Silmät auki, muutama päivä niin nähdään vielä onko tummat silmät vai saammeko sinisiä sekaan

Kaikkea pitää maistella <3

Narran livestream ja tosi teevee. Tässä se on parkkeerannut pari viikkoa ja seurannut pentukamarin tapahtumia. Kovin olisi mielenkiinstoista jo päästä tutustumaan niihin möykkyihin, jotka vinkuvat,kömpivät ja tuoksuvat jollekin. Ehkä ensi viikolla Kisma jo päästää Narran pentuja tapaamaan, antaa ajan kulua ja Kisman tehdä päätöksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti