sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Huomenna 3 viikkoa mittariin

Viikonlopun aikana aloitettiin maistelemaan kiinteää ruokaa, massut kestivät tämän hyvin ja (taas koputetaan puuta) ollaan selvitty ilman ripaskaa. Silmät on nyt auki kaikilla, tummilta näyttää, ainoastaan Dooriksen oikea silmä sinertää vielä, tätä vielä jännään että tuleeko sininen vai onko se sittenkin tumma :) Matokuurikin alkoi Axilurilla.
Pennut ovat jo hereillä jo pidempiä aikoja, toki nukkuvat vielä suuren osan päivästä. Mutta nyt tuonne pentulaatikolle unohtuu jo seuraamaan niiden touhuja. Ovat varsin valloittavia leikkeineen, murinoineen ja haukkumisineen. Häntääkin on heilutettu ja syliin aletaan kipuamaan. Viikon päästä tulevat ensimmäiset pentuvieraat, ja siitä alkaa sosiaalistaminen vieraidenkin ihmisten kanssa.
Ketkä nyt olettekin pentuja tulossa katsomaan, niin sanomalehdet ilman niittejä talteen, ne ovat tervetulleita tuliaisia.

Pennuista tytöille on jo omat kodit, pojista yksi etsii vielä sitä omaa harrastavaa kotia.  Kuka pojista on vapaana, se selviää vasta 5-6 viikon iässä, jolloin päätän kuka sopii kenenkin omaksi koiraksi :)
Jos tallainen rönskis-pentunen kiinnostaa, laitappa sähköpostia!

Ja sitten ne 3 viikkois kuvat :)KiiseKiiseDoorisDoorisRölliRölliKalleKallePösöPösöHyrräHyrräMimmiMimmi

1 kommentti: