perjantai 23. kesäkuuta 2017

Luleå Ruotsi NW hajutestit 1&2 luokka 18.6.17

Sunnuntaina lähdimme Ruotsin turneelle Pian ja Mangon kanssa, tavoitteena suorittaan hajutestit myös Ruotsin kisoja varten. Perjantaina treenattiin vielä yhdessä, ja testailtiin häiriöhajuja. Narralle löytyikin yllättävä häiriöhaju, eli Mango suoritti ensin ja Narra jäi täysin sen hajuihin nurmikolle kiinni. Ja sitten se merkkasi päälle!!!!  Siinäpä sitten heräsi ajatus, että meille taitaa pukata juoksut... ja kotona tarkistus osoitti, että tippa oli luukulla.  Ei muutakuin juoksupöksyt jalkaan ja matkaan, vaikka siinä vaiheessa olisin perunut lähtöni, jos Pian ei olisi tarvinnut lähteä yksin matkaan.

Ei muuta kuin menoksi, ja perillä ilmoitus että meillä ollaan sitten kiimassa. Järjestelyt olivat mielenkiintoiset, eli meille sanottiin, että teemme sitten ihan viimeisenä molemmat testit peräkkäin.
Hajutesti järjestettiin onneksi sisällä, joka vei sen suurimman merkkaamisen pelon pois. Ensin euca koirat suorittivat, jonka jälkeen tila siivottiin ja samaan tilaan laitettiin laakeritesti. Häiriöhajuina laakerilla oli käpyjä sekä kuivaa "marsun heinää" tms. Tiesin että euca selvitetään kyllä, mutta hieman jännitti, kun samassa tilassa oli tehty jo molemmat hajut ennen kuin pääsimme eucatestiin. Mutta se meni hyvin, annoin Narran tarkistella rauhassa ja vasta kun jäi selkeästi laatikolle, niin ilmoitin löydön.
Meidän jälkeen kävi toinen juoksunarttu ja sitten meille tehtiin laakerialue. Se jännitti, kun Pian Mango jäi heinähajuun kiinni... mutta sen perusteella tein oman suunnitelman toimia ja malttaa. Narra etsi aika pitkään, olo kakis laatikkoa joita haisteli pidempään ja arvelen että se toinen oli heinää. Mutta lopulta jäi ilmaisemaan omalla tavallaan yhtä laatikkoa ja uskalsin ilmoittaa löydön. Huisaa, tuomarikin repesi riemuun kun oikea löytyi :)

Nyt meillä on siis koeoikeus Ruostin 1 ja 2 luokkien kokeisiin, aivan mahtavaa! Tälle kesää käydään vielä yrittämässä suorittaa se viimeinen 1 luokan 4osion koe läpi ja sen jälkeen siirrymme aktiivisemmin kakkosluokan treenien pariin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti