perjantai 2. kesäkuuta 2017

20.-21.5. rallya ja eekoota

Kisman koe viikonloppu aiheutti ohjaajalle hieman paineita treenien suhteen, ei aina tule ajateltua loppuun saakka kun ilmoittautumisia pistää menemään ;)
Lauantaina siis rally tokot Muhoksella, toinen koe voittajaluokassa. Rata meni sujuvasti, muutamia ykkösen virheitä sieltä kerättiin. Mutta sitten käytösruutuun, istuminen edessä. Kisma oli vähän "levoton" eli haisteli ilmaa ja katseli muualle, koitin sitä puhutella jotta saan pysymään skarppina loppuun saakka. 8 sekuntia ennen aikaa se putosi maahan, ja mitä tekee ohjaaja!!!! Jos olisin malttanut odottaa valvojan AIKA sanan, niin olisimme saaneet kokeesta hyväksytyn tuloksen. Mutta ihan mitään ajattelematta aloin siinä houkutella Kismaa ylös, otin askelia ja lopulta koskin koiraakin. Ja pisteitä ropisi, enhän ajatellut sitten yhtään tätä. Loppupojot 66, eli komea tulos ois tehty, kun otin tuohon loppuun -10 sekä muutaman muun lisäirhe pisteen. No tästä opimme ainakin jotain....
Kisman rallykuvat @ Sari Eskelinen

 Sunnuntaina kurvasimme Kalajoelle EK kokeeseen. Keli oli mitä parhain, päivä alkoi maastolla. Jälki: takajälki ja kaksi keppiä jäi lopusta, eli tuore jälki oli ihan liian helppo, ja painoi loppumatkan melkoista vauhtia. Sinne jäi liikaa pisteitä heti alkuun! Pudotetussa olikin tiedossa lähdön jumi, eli jää jostain syystä lähetyksessä vähän matkan päähän ensin kattelemaan, mutta irtoaa kyllä sitten hyvin. Sinne jäi taas muuan piste. Tarkkuus oli hieno, mitä nyt yksi pissa tuli ruutuun, voe rähämä :) Esineruudussa tuuli/kumpuileva maasto teki haasteen, ja meillä nousi vain yksi esine. Hakuun mennessä laskin, että jos saamme täydet, on vielä mahis koulariin, ja haku on meidän vaikein osuus. Mutta tänään haku sujuikin sitten ihan loistavasti, ukot nousi eikä yhtään ongelmaamme tullut esiin. Valitettavasti aluetta jäi tarkistamatta, ja siitä -4p eli maasto 146p  Mutta olin niin tyytyväinen hakuosuuteen, että tämä ei päivän fiilistä lannistanut :)  Jätimme tottikset tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti