perjantai 2. kesäkuuta 2017

27.-28.5. Narran Nose Work kokeiluja ja näytelmiä

Lauantaiksi suuntasimme Rovaniemelle, missä järjetettiin suomen ensimmäiset viralliset Nose Work kokeet. Mukana mahtava treeniporukkamme isolla kokoonpanolla ja mukavin odotuksin.

Koe alkoi sisäetsinnällä, missä Narra teki todella nopeasti löydön mutta ohjaaja halusi varmistaa asian ja pyysi näyttämään uudelleen. Siinä kävi heti niin, että Narra tökkäsi löytöä isommin ja ehkä nuolaisi sitä ja -1vp.  Perään laatikkoetsintä, mikä meni hyvin.
Ulkoetsintä alue oli jännä, eli halkopinot. Siinä alkuun piti vähän kohdentaa, että mistä etsitään, mutta nopea löytö tästäkin. Ja ohjaaja varmisteli jälleen. Ajoneuvoina traktori peräkärryineen, sieltäkin nopea löytö ja tyhmän ohjaajan varmistus. Ensi kerralla lupaan olla varmistelematta, ja luottaa Narran selkeään ilmaisuun :)
Ensimmäinen luokkanousuun oikeuttava tulos plakkariin, mahtava fiilis!!! Kuvassa treeniporukkamme, pokaaleitakin parhaat keräsivät Ouluun.


Matka jatkui kokeen jälkeen Sodankylän Luostolle, missä ryhmänäyttelyssä tuomaroi Veli-Pekka Kumpumäki. Vain viisi BC ilmoitettu kehään ja arvostelu alkoi tiukkaan tahtiin. Kaksi H koiraa, yksi T ja päälle vielä HYL. Mentiin viimeisenä kehään, ja tuomarin sanoin: tulihan sieltä yksi bodercollien näköinen koirakin kehään, saatoin jo huokaista :)
Narralle AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP ********Seitsemän varasertin jälkeen se vimppa on nyt haettu ja ollaan tästä tyytyväsiä!!   Jäimme vielä hyisen kylmään keliin odottamaan ryhmiä, missä Narra pääsi 6 parhaan joukkoon mutta sitten alkoi kotimatka :) Loisto viikonloppu!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti