keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 tulokset


Tämä vuosi ei mennyt ihan niinkuin oli suunniteltu, tuli yllättävää "sairaslomaa" kiireet hallin perustamisen kanssa yms söivät aika paljon energiaa. Mutta ei nyt ihan toimettomanakaan ole oltu :)

KISMA
TOKO VOI2 tulos
RALLY-TOKO   RTK3
PK kokeet   JK3  EK3 ja EK Piirinmestaruus 2017
Nose Work 1-luokan hajutesti suoritettu

NARRA
RALLY-TOKO RTK1 ja kaksi hyväksyttyä tulosta avoimesta luokasta
NOSE WORK  kolme hyväksyttyä koetta 1-luokassa ja kilpailuoikeus 2-luokkaan, Narra oli toinen koira suomessa,joka nousi kakkosiin :)  Narra suoritti Ruotsissa hajutestit 1 ja 2 luokissa, ja Suomessa hajutestin 2-luokassa.


Ensi vuodelle tavoitteita on Kisman kanssa vielä PK lajeissa, rally-tokossa tavoitellaan valionarvoa ja tokossa koitetaan päästä EVL luokkaan. NW kokeisiin Kisman kanssa myös tulevana kautena.
Narran tavoitteet ovat rally-tokossa RTK2 ja sen jälkeen varmaan aloitamme voi-mes harjoitukset tavoitteellisemmin. Tokossa Narra alkaa olla koevalmis voittajaan,ja sen myötä kohti EVL. Ensi kesänä toivottavasti aktiivisemmin myös peltojälkeä kohti FH kokeita. Ja NW on Narran ykkösjuttu, eli kakkosen kokeisiin heti kun niitä tulee, ja tavoitteena saada paikkoja myös ruotsin puolella NW kokeisiin.

PS. listalta jäi pois näyttelyt, no niiden suhteen olemme jääneet jo taka-alalle, kun molemmilla on kaikki tarvittava saavutettuna. Erkkari ja messari ehkä käydään, jso käydään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti