keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Messari 2017

Messariin lähdimme naiskolmikolla Anne, Nette ja minä, ja koiria mukana Tinca,Nekku ja Kisma the kaljukojootti.  Jälleen kerran ei matkaanlähö mennyt ihan niinkuin oli alunperin suunniteltu, ja siinä meni omat ja muidenkin matkasuunnitelmat uusiksi. Matkaan siis pikkupakulla, cabinissa oli ihan tiivis tunnelma :)
Kisman sterkan vuoksi sen kyljet oli tosiaan aika vaikuttavan näköiset, mutta kun oli kallis hinta maksettu, niin päätin että kehään mennään, tuli mitä tuli, ei ollut ainakaan odotukset korkealla!
Onneksi pääsimme matkaan ajoissa, ja selvisimme perille ennen pahinta lumimyräkkää. Matkalla stopattiin Palokassa tapaamassa Saria pitkästä aikaa, olipa ihana nähdä!  Ja jottein ihan hyvin olisi mennyt, niin martkalla räpsähti sitten kamerakin, ja sakkolappua odotellaan....

Majoituimme Hotelli Sokos Pasilassa, mistä oli hyvö kulkuyhteys messariin ratikalla. Perjantaina sitten odotti toinen sakkolappu hotellin parkissa, kun emme olleet huomanneet että siihen piti ostaa parkkilippu...maalaisia kun ollaan ;)

Perjantaina Helsinki Voittajan kehässä tuomaroi Leila Kärkäs, Kismalle KÄY ERI2  uealla arvostelulla, missä kuitenkin maininta "valitettavasti vatsakarvat on ajeltu operaation vuoksi ja tämä vaikuttaa kokonaiskuvaan tehden koirasta hien´man epätasapainoisen"
Lauantaina Pohjoismaiden Voittajassa tuomarina bordercollieiden erikoistuomari briteistä, Robert Tunnicliff. Hän kysyi myös miksi karvat ovat näin, ja sanoi sitten its okay. Käyttöluokasta ERI1 SA ja oli ihana kuulla Kisman liikkeiden jälkeen hänen sanansa "she`s stunning!!" Ja häntä eivät karvat haitanneet, vaan Kisma nousi PN kehässä jatkoon ja sijoittui lopulta PN4   Tämä oli todella upea sijoitus, enkä epäile yhtään etteikö karvoilla olisi oltu ehkä ylempänäkin :)

Sunnuntaina meni maku Voittaja näyttelyyn, kun kehä alkoi ajallaan mutta ilmoitettiin, että aikatauluja tulee kiriä.  Koiria pistettiin menemän todella liukuhihnalta....Tuomarina Markku Kipinä, ja Kisma KÄY ERI1  mutta "ei parhaassa karvassa" maininta hieman nauratti, sillä Kismalla on iso turkki päällä :)  No tyytyväisiä ollaan vkl tuloksiin, Kisma on todellakin tasaisen erinomainen koira!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti