keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kisman sterkka 7.11.2017

Kisma sterkattiin tähystämällä Evidensiassa 7.11.  Kismalta poistettiin sekä munasarjat että kohtu, kohtu oli hieman suurentunut jonka vuoksi se otettiin samalla pois. Hyvä niin, ja kun asia onnistui tähystämällä, niin säästyttiin isolta haavalta.
Toipuminen lähti hyvin käyntiin, suojapuku päällä esti nuolemista ja haavat lähtivät paranemaan hyvin. Parissa viikossa oltiin taas aika normaaleja tuolla lenkillä, ja Kisma lähti Narran kirmaamiseen mukaan. Käytin Kisman hierojalla 2,5 viikkoa operaatiosta, ja aikamoiset vaikutukset sillä oli ollut kroppaan, koira oli kireä koko takaosaltaan. Kävimme vielä pari hierontakertaa tämän jlkeen ja nyt ollaan taas hyvällä mallilla senkin suhteen.
Sterkasta saatiin 28vrk doping varoaika, jonka vuoksi peruttiin parit rallykisat, kun varoaika päättyi 4.12.   Kisman karvat oli ajeltu aika reilulla kädellä kylkiin asti, ja pikkuinen ärsytys oli tulevan messarin vuoksi, Kisma oli maksettu messariin ja se näytti ihan vinttikoiralta, mutta pikku sängellä varustetttuna lähdimme kuiten reissuun.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti