sunnuntai 29. toukokuuta 2016

HK2 Kisma

Raahessa tuomarina Mikael Kallio. Hellepäivä, ja maastoilla aloitettiin, ensin 4 VOI koirakkoa suorittamassa joten päästiin radalle puolenpäivän helteeseen. Rata oli haastava, toinen puoli suopursikkoa, ja tuulta ei juuri lainkaan.
Kaikki jotka meidän hakuongelmista tietää, tietää myös että nyt lähdettiin haastamaan ohjaajan hermorakennetta. Leirin jälkitunnelmissa meinasin jo perua kokeen, mutta kun saimme pari ok treeniä alle, niin päätin lähteä kokeilemaan, onko minusta siihen.
Ja rata lähti sujuvasti liikkeelle, voin huokaista helpotuksesta. Vaikka välillä sattui ja tapahtui, Kisma oikeasti koitti saada mut lankeamaan höpöttämiseen, niin pidin pintani ja olin niin rauhallinen kuin vain voin olla. Ja sain Kisman jatkamaan työskentelyä niistä vaikeistakin tilanteista!!! Maasto 156/170p  mukana yksi valeilmaisu.
Esineruudusta 30/30p
Tottis meni aika mukavasti, vaikka koira oli tässä vaiheessa jo ihan kuitti. Kaikki liikkeet suoritettiin, estehypyssä vino heitto ja tuli takaisin A estettä yrittäen, muuten ihan jees suoritus 83p.
Ja lopputulos 259p ja hyvä kakkostulos ja HK2

Tää oli niiiiiin työvoitto mulle, kun osasin pitää itseni kasassa, mikä ei ole minunlaiselle jännittäjälle helppoa. Mutta nyt tiedän miten jatkamme :)
Suuri kiitos Jessica Ristimäelle leirin ajatuksista, sekä tietty jokaiselle kevään treeneistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti