perjantai 7. elokuuta 2015

Puolivuosikkaat pennut 26.7.15

Pentuset täyttivät jo puoli vuotta, kuvia ei ole otettu vielä. Rönskikset matkaavat elokuussa korkean paikan leirille Rovaniemen korkeudelle, ja otamme sitten posekuvat koko porukasta :)
Kaikki ovat harrastelleet ahkerasti kukin tahollaan, ja porukassakin: tottelevaisuutta, hakua, jälkeä, agilitya, rally-tokoa ja mätsäreissäkin ovat käyneet treenaamassa kehäkäytöstä. Voin olla tyytyväinen kuinka reipasta porukkaa ovat ! Muutamia kuvia,kuvaajina pentusten omistajat.
                                                                  6kk bileissä

                                                                Hakumetsässä
                                    Väsyneenä poletaan tyynyä, samoin kuin äitikoirakin tekee
                                                  Ja nuokutaan terassilla auringon paisteessa


Ja meidän rakas toipilas viettää nyt rauhallista elämää vielä reilut 2 kuukautta. Vasen olkapää operoitiin, oikea puoli oli kunnossa, onneksi! Pari päivää meni niin, ettei varannut tassulle ollenkaan. Sydän sykkyrällä pelättiin, kuinka toipuminen lähtee käyntiin... Mutta sitten ensimmäiset askelet operoidulla jalalla, ja sittemmin jalka on jo kestänyt varovaista liikuntaa. Pitkät ajat ovat edessä vielä, ennenkuin jalka on kunnossa ja kestää arjen riemut. Lämmin kiitos sille pienelle porukalle, joka on ollut henkisenä tukena tässä OCD huolessamme. Jospa aurinko vielä paistaisi tähänkin risukasaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti