sunnuntai 2. elokuuta 2015

Iisalmi KV 2.8.15

Iisalmen kehään haimme vauhtia ihan Vihdistä saakka. Perjantai aamuna alkanut reissumme vähän venähti ja se tiesi pitkiä tunteja autossa istuen. Mutta lauantai iltana saavuimme sateiseen Iisalmeen, leiripaikalla upposi nilkkoja myöten veteen nurmikolla kävellessään, joten koirien pesut sai unohtaa.
Onneksi näyttelypaikka oli hiekkakentällä, ja viimeiset kuivat kenkäni pysyivät kuivina koko päivän, ja selvittiin pienillä sadekuuroilla :)

Tuomarina miellyttävä Norjalainen Leif-Herman Wilberg. Junnunartuissa viisi koiraa, karvattomalle Narralle ainoa ERI SAlla.  Kisma käyttöluokassa ainoa koira, ja ERI SA. Siskoni Maarit otti tällä kertaa Narran handlattavaksi, ja selvisimme PN kehässä 5 koiran joukossa jälleen ihan hienosti :)  Tuomari sijoitti Kisman PN2 ja jälleen se oranssi vara-CACIB napsahti taskuun. Narra Gian jälkeen PN4 ja Narralle kolmas SERT sekä Royal Canin ROP Juniori.  Kisman viimeinen  cacib siis odotuttaa itseään nyt kunnolla, ei päästä vielä näyttelykehistä eroon. Loppuvuodelle on ilmoittauduttu muutamiin geimeihin suomessa sekä ulkomaillakin, katsotaan sitten miten mittelöt menee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti