torstai 5. helmikuuta 2015

Eka viikko, ja vähän toistakin

Elämä pentulaatikossa on edelleen nukkumista ja syömistä. Kohta meillä alkaa sitten muutaman viikon kestävät hullut päivät.

Kisman vatsavaivat menivät ohi, hieman on ollut vielä polttoja, mikä näkyy pesänkaivamisena, mutta tätäkään enää harvakseltaan. Ruoka maistuu hyvin,sekä äidille että pennuille, ja maitoa tulee. Kismalle saadaan kohta miettiä utareliivejä ;)
 Pennut ovat kasvaneet suht tasaisesti, kukaan ei ole jäänyt mitenkään huomattavasti toisesta jälkeen. Painot eilen 717-857 välillä.
Kaksi röyhkeintä tissille paahtajaa ovat Dooris sekä Pösö,sekä kolmantena Mimmi,mikä näkyy painoissakin.Nämä tuplasivat painot jo eilen, muulla porukalla on vielä noin 60 grammaa saavutettavana.


Silmät aukenevat tässä 10-14 päivän välillä. Mummonpunaisilla pennuilla näkee jo selvästi,kuinka silmät ovat ihan pienesti raollaan, eli eiköhän ne tuossa viikonloppuna ala aukenemaan kunnolla. Ensimmäinen jännän paikka edessä, saammeko kaikille tummat silmät.
Onhan ne suloisia palleroita, ja vielä paras aika on edessä, kun saavat jalat alleen. Pentuvieraat ovat tervetulleita viikosta 9 eteenpäin.
Yksi poika on vielä ilman kotia, joten jos kiinnostaa, niin laita meiliä: kismankulma@gmail.com
Kuka pennuista menee kenellekin,selviää sitten 5-6 viikon iässä.
                                              Kismalla maitobaarin tuuletus menossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti