sunnuntai 2. lokakuuta 2016

EK2 Kisma

Piina viikko takana :)
Kisman käytös muuttui todella vaisuksi alkuviikosta, se ei lenkillä lähtenyt revittämään Narran kanssa, oli kärttyinen ja treeneissä alkoi näkyä hiipumista. Perjantain treeneissä nähtii huippu, pelkkää haistelua ja laamailua. Luulin päässeeni valeraskaudesta tällä kertaa ohi ilman suurempia oireita, olihan se kaivanut pesää ja asunut eteisen kaapissa pari päivää, mutta ei sen suurempia oireita. Tsekkasin sitten juoksujen ajan ja sieltä oli vielä muistot tärppipäivistä, kun treeneissä tarjosi itseään joka pojalle. Ja näinhän se meni, perjantaina  61vrk tärpeistä :) Neiti joutui pikadieetille, kaksi päivää niukalla ruolla lähdettiin sitten erittäin epävarmoissa merkeissä Kalajoen EK kokeeseen.

Aamu alkoi jäljellä, janalta -3pistettä mutta muuten jälki kulki kuin juna. Pudotetussa lähti ja pysähtyi, lisäkäskyllä sit hommiin -3p  Esineruudussa kaksi esinettä ja -1p. Tarkkuudessa oli jännää, kun löysi mutterin nopsaan mutta eipä olisi halunnut ottaa sitä, toi kuiten lopulta ja -3p ja viimeisenä meidän haaste eli hakurata. Kaksi ukkoa nousi, mutta työskentely ei ollut ihan parasta, siitä -10p. Mutta erittäin iloisin mielin maaston jälkeen, se helvetti toimi ja pelitti kaiken hölmöilynsä jälkeen 180pisteen arvoisesti :)
Tottiksessa sitten se laama heräsi, seuraaminen oli matkalaukku mallia. Jättävät teki kaikki hyvin. Mutta noudot, meidän hyvät liikkeet. Tasamaalla pudotti kapulan, toi kuiten käskemättä loppuun. Ja molemmat esteet kiersi palatessa, tätä en muista Kisman koskaan tehneen! Se on aina tykännyt hypätä. Eteenmeno ok, voimaton. Paikkis ok. Ja pisteillä 73 hyvä koulari 253 2-tulos ja EK2.
Tuomarina Kalajoella Sami Iso-Pahkala ja esineruudussa Sirpa Haaparanta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti