keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Muhos ryhmis 6.6.15

Muhoksen ryhmänäyttelyssä tuomarina Kurt Nilsson Ruotsista. Päivän saldo oli erittäin hyvä, Narraan tarttuneita kolmea punkkia ei tähän lasketa!!!

Narra esiintyi eka kertaa virallisessa luokassa,eli junnuissa ja esiintyminen meni yllättävän hienosti, vaikka harjoituksia Kajaanin pentuluokan jälkeen oli takana tasan nolla. Karhukoiran häntä pysyi alhaalla, juoksua pitää vielä harjoitella seuraavaa koitosta varten paremmaksi, nyt meni hieman pää ylhäällä. Mutta tuomari tykkäsi kovasti,ja sijoitus sukulaisveteraani Gian jälkeen heti toinen, eli
JUN ERI1 SA PN2 SERT
Eli eka näyttelystä heti SERT plakkariin, aika hienosti alkoi tämänkin koiran näyttelyreissut :)

Kisma esiintyi ihan nakuna, mietin vielä vienkö edes kehään. Mutta tuomarille kävi kaikki selväksi, ei piiloteltu mitään karvan alle ;)  Ja tuomari toivotteli hänen kehään uudelleen, kun on tukkaa enemmän, ihastui Kismaan kovasti, KÄY ERI1 mutta ei SAta turkin vuoksi. Ja vuolaat kehut, kuinka upea koira ja upea liike!

Kehässä juoksivat myös Ruskan pojat Manu,jolle H (kehäkäytös oli kaikkea muuta kuin mitä se olisi saanut olla) ja Rönni, jolla AVO ERI2 SA PU4. Pikkupaimenen kasvattajaryhmässä ei menestystä, mukana Rönni,Narra,Neppu ja Retku.



                                                                        Narra 1v



                                                                      Kisma 3v




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti