keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Juhannusta ja Rovaniemi KV

Juhannusta lähdettiin viettämään jo torstai iltana, ajelimme Kuusamon kulmille parkkiin nätille parkkialueelle,missä komea koski kuohusi ympärillä.
Perjantai aamuna sateli vettä, menimme ensin Suurpetokeskukseen,missä päästiin tutustumaan komeisiin karhuihin ja muihin suomen villieläimiin kosketusetäisyydeltä. Nyt on syötetty karhulle omenaa omasta kädestä! Mutta luonnossa sellaisen reilu 500kg karhun kohtaamista en toivo...
Keli kirkastui, ja pääsimme lähtemään Karhunkierrokselle. 12km lenkki ylä- ja alamäkiä tuntui seuraavat kolme päivää omissa takajaloissa aika pahasti. Koirat hieroin lenkin jälkeen ja seuraavanakin päivänä, jotta saatiin liike auki kehään. Omalle liikkeelle ei niin väliä :)

Portaita, ylös ja alas! Onneksi kierrettiin reitti niinpäin,että Kallioportin 252 portaan askelmista suurin osa mentiin alaspäin. Koirat suoriutuivat portaista ja riippusilloista hienosti. Ja olivat hyvänä vetoapuna kun mentiin ylöspäin.

 Loppumatkasta jo meinasi kuski nuutua....
 Loppusuoralla pidettiin laavulla notskimaggara tauko!
                                                                     Ja taas mennään :)
Lauantaina ajeltiin sitten Kuusamoon tapaamaan Heta-pentusta. Tehtiin tokojuttuja ja kuvattiin. Reipas ja kaunis neitokainen, oikein kivalta näyttää tekemiset ja olemiset!
                                                   PN2 Narra kuva@Sanna Silvennoinen

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Rovaniemen perinteinen Juhannus näyttely. Tuomarina Aidietiene Julija , Liettua.
Narra JUN eri1 sa PN2 vara sert
Kisma KÄY eri1 sa PN4. Kisman arvostelusta : " moves like never one before"

Kyllä lämmitti mieltä niin Narppasen hieno PN2 KV näyttelyssä, kuin tuo tuomarin lause arvostelussa. Näyttelykesä jatkunee mukavissa merkeissä, kunhan saamme Kismallekin turkin päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti