keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kotona hiljeni

Näin se tämäkin päivä taas koitti,että kaikki pennut ovat lentäneet maailmalle omiin koteihinsa.
Kyllä se aina vaan tulee haikea mieli, kun viimeistä viedään, mutta aina voi olla onnellinen, että on löytänyt hyvät rakastavat ja aktiiviset kodit, missä koiran kanssa taatusti touhutaan jotain. Ja parasta on se, että meillä on kaksi koiraa Raahen kulmilla, yksi Rovaniemellä ja loput Oulussa, eli tämä tarina tulee jatkumaan yhteisten treenien ja muiden mukavien tapaamisten merkeissä.

Suuri kiitos kaikille,jotka olette tässä matkan varrella tätä Rönskis-pentuetta olleet mukana kasvattamassa. Millalle ja Rönnille kuuluu se suurin kiitos <3  Ilman teitä ei olisi meitä.
Kiitos siskolleni Maaritille monenmoisesta tuesta ennen ja jälkeen synnytyksen, ja eritoten synnytyksessä. Kiitos Päiville, kun tuurasit mua töissä. Kiitos jokaiselle pentuvieraalle, teitä kävi PALJON ja se varmasti näkyi näiden pentujen luonteissa,että saivat olla kaikkien teidän kanssa tekemisissä. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kiitos Jannelle, joka aina jarruttaa/vastustaa näitä mun suunnitelmia, mutta on silti niissä täysillä mukana ja tukena. Meillä on vaihdettu aamuvuorosta iltavuoroon pentulaatikolla, ja homma on toiminut hyvin. Ja tänä aamuna iso mies vielä supatti Pösölle ne vimpat terveisensä töihin lähtiessään.

Blogi jatkaa elämäänsä, ja päivitän tänne kuulumisia jatkossakin. Jälkipyykki jatkuu, loppuviikko siivotaan kotia takaisin normijärjestykseen, mutta huomenaamulla aioin nukkua pitkääääääään  :)

Pösön viimeiset hetket kotona:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti