maanantai 16. maaliskuuta 2015

Pennut 7 viikkoa

Mihin tuo aika menee, se on mennyt oikeasti lentämällä! Seitsemän viikkoa mittariin, ja meno senkun kiihtyy. Pennut ovat päässeet ulos nyt useampia kertoja päivässä, kun säät ovat olleet todella hienot ja lämpimät. Rakennettiin lauantaina Csillan kanssa pennuille uusi oma pieni tarha. Isolla pihalla niiden perässä oli jo ihan mahdoton pysyä, ja kun pikkupentu mahtuu aika pienestä reiästä karkaamaan aidatulta pihalta, niin sai koko ajan pitä lukua pennuista. Nyt niillä on turvallinen pieni aitaus takaovesta ulos, ja onnistun yksinkin hoitamaan pentujen ulkoilutukset.

Lauantaina pennuilta leikattiin kynnet ja Csilla harjasi kaikki pennut läpi. Tänään aloitettiin viimeinen matokuuri täällä kasvatuskodissa Axilurilla.

Kodit ovat nyt varmistuneet, ja keskiviikon ELL silmä+pentutarkki vahvistaa sitten vielä lopullisesti etenkin poikien suunnat. Keskiviikkona Dooris lähteekin jo ELL tarkin jälkeen uuteen kotiinsa. Perjantaina lähtee useampi pentunen, lauantaina yksi ja ensi viikolla viimeinenkin lentää pesästä.
Tulee haikea mieli,kun sitä hetkeä taas ajatteleekaan, vaikka kyllä noistaa jo ilomielin luopuu. Työmaa on melkoinen, aamulenkillä mietiskelinkin,että mitähän teenkään taas niillä kaikilla tunneilla, joita minulle pentujen lähtemisen jälkeen jää ylimääräistä ;)
Ehkä käytän ajan lukemalla hieronta läksyjä,jotka ovat jääneet nyt taka-alalle... ja pääsemme isojen tyttöjen kanssa aloittamaan maastotreenit!!!Pennut pääsevät nyt kätevästi keittiöstä kodinhoitohuoneen   kautta ulos omaan tarhaan. Tarhan tekeminen tuonne lumeen oli yhdenlainen insinöörinäytetyö kahdelta naiselta ;) Mutta nippusiteillä,puutarhatuoleilla ja petkelleellä saa paljon aikaan! Onneksi on halpakopio crocsit ;)
 Hyrrä löysi heti työmaan itselleen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti