lauantai 1. heinäkuuta 2017

Uusia tuulia työrintamalla

Elämä toi eteen uusia haasteita, oli päätettävä jatkaako kouluttamista vai siirtyykö takaisin "normaaliin työhön" jonnekin. Kun Oulun päässä meni talven hallitilat alta, niin piti tehdä ratkaisuja, ja voin sanoa että olin onnekas asioiden kanssa. Kempeleen vanhaan Siwaan aletaan nyt tekemään purkutöitä, jotta saan sinne 15.9. alkaen koirahallin toimintaan! Vuokran antaja on ollut todella mukana tässä, joustanut "vaatimuksissani" ja mahdollisti sen, että uskalsin ottaa tilat vuokralle.

Hallin kokonaispinta ala on 415 neliötä, treenikäyttöön jää noin 350 neliötä tekonurmella. Halli on kivalla paikalla, ammattikoulun takana ja asutus ei ole ihan vieressä. Läheltä löytyy hyvät ulkoilutuspaikat ja autot saa oven eteen parkkiin.
Puuhaa piisaa, ennekuin kaikki on valmista. Tekonurmi on tilattu, oven lukitusjärjestelmä on seuraava asia, ja sitten kotisivujen päivitys "nykyaikaan"  Sitten alkaa sisustaminen: peilit, häkkejä, tuoleja, välisermejä, tavarahyllyjä ja kaikkea muuta on hankinta listalla. Ihana päästä laittamaan omaa hallia, tehdä siitä oman näköinen paikka, ja toivottavasti se myös tulee olemaan mukava ja rento treenipaikka muillekin, ainakin kysyntä on ollut lupaavaa :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti