sunnuntai 25. syyskuuta 2016

HK3 Kisma

Lähimme likkojen kans ajelemaan Vaasaan jo perjantaina valoisaan aikaan, ja majoituttiin Tropiclandiaan. Hotellilla olikin mukavan rauhallista, kun kylpylä oli suljettu, ja tästähän me nautttiin!


Lauantai aamuna kohti Mustasaarta/Koivulahtea, hirmunen jännitys vatsanpohjassa ja hotelli aamupalakin piti väkisin niellä. Onneksi on kaurauute!!!
Aamulla arvottiin ensin suoritusjärjestys, ja pääsimme kakkosena maastoon, hyvä niin. Kyllä tuli taas päivän aikana paljon asioita, mitä voisi treeneissäkin harjoitella....kuten odottelu.
Hakumaasto oli todellakin erilaista kuin täällä kotikulmilla. Kalliota, isoja kiviä ja tiheämpää metsää. Kisman työskentely ei ollut sitä mitä se treeneissä esittää, ja kun ohjaaja lähtee siihen sitten mukaan, niin ongelmia on tiedossa. Eli vähän takkuillen pääsimme radan läpi, minun piti yhdessä kohtaa sanoa että nyt pidän tauon ja rauhoitan itseni :) Ja sen jälkeen homma pelasi taas. Eka MM satasessa oikealla, toinen 200metrissä vasemmalla ja kolmas lähes 300metrissä vasemmalla, tälle Kisma teki valeen jonka tyhmyyttäni hyväksyin, vaikka olin aika varma, ettei ollut kyllä löydöltä rullan nosto,vaan hajusta. Kunpa sitä joku päivä pääsisi hakuradan läpi silleen rennosti :)
Hausta pisteet 151 ja tämähän oli meille jo "voitto" kaikkien vastoinkäymisten jälkeen tässä lajissa.

Esineruudussa oli myös isoja kiviä, ja paikkoja joissa ei näynyt kuin välillä hännänpään koiran työskennellessä takana. Kaksi esinettä löytyi 4 minuutissa ahkeran etsimisen jälkeen. Laitoin viimeiselle pistolle ja tajusin, että esinehän on tuossa edessä. Kisma meni metrin päästä ohi, väärältä puolelta tuulta, eikä saanut hajua. Aika loppu ja 20p taskuun. Maasto siis 171p.

Tottikseen, eka parissa ja paikallaoloon. Sen Kisma hoiti ok, ja suoritimme liikkeet varmasti mutta todella väsyneesti läpi. Ei mitään virheitä, ainostaan kosketukset hypyllä, jotain vinouksia edessä mutta kauttaaltaan Kisman tekeminen oli väsynyttä ja siitä puuttui vauhti. Mutta tällä kuitenkin 84p
joten HK3 koulari saavutettu! 
Kisma voitti myös luokkansa 1/5 ja teki päivän parhaan tottksen :) Tuomarina Mikael Kallio.
Tästä HK3 koularista ollaan onnellisia ja ylpeitä, se on haettu niin monen mutkan jälkeen! Suuri kiitos tämän kesän hakutreeni porukoille kaikesta, sekä Jessica Ristimäelle, jonka keväisen leirin jälkeen tämä ongelmien vyyhti on alkanut purkautua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti