perjantai 22. heinäkuuta 2016

Piteå Int ja muita kuulumisia

16.7. ajeltiin päiväretki Piteåån, reilut 700km ja Narralle sileä ERI :)
Tuomari oli Irlantilainen ja arvostelu oli hieno, mutta ihan oikeassa tuomari oli, että ei voi antaa inttinäyttelyssä SAta, kun koira on vielä kovin kesken. Sitähän Narra todella on, pohjavillan puuttuminen vielä korostaa sen siroutta tällä hetkellä. Ja kun avoimessa luokassa mennään, niin tallainen teinipoppari kaks vee on aika junnu siihen sarjaan. Mietin jo, että ilmoitanko sitä edes erkkariin kisaamaan samaan luokkaan itseään monta vuotta vanhempien ja valmiimpien seuraan...
Katsotaan nyt.

Mutta nämä misseilyt eivät ole se tärkein juttu, viikonloppuna saavutettiin jotain suurempaakin :)
Narran metrin esteen "rakentaminen" on edennyt hienosti ja hyvällä tahdilla, ja nyt se mennään kevyesti yli. Vielä tosin ilman kapulaa, kapulan kanssa olemme nyt 70cm korkeudessa menossa.
Video otettu ensimmäisistä ylityksistä, eli tähän on tullut tämän jälkeen vieläkin parempaa tyyliä ja varmuutta. Maasta se pienikin ponnistaa!

https://www.youtube.com/watch?v=7NyvgPtX6aw

Kisman piti kisata tänään (15.7.) OPKYn EK kokeessa, mutta harmiksemme koe peruttiin, sillä olin todellakin ainoa joka oli kokeeseen ilmoittautunut! Ja samana päivänä kun sain tiedon kokeen peruuntumisesta, huomasin että Narra aloitti juoksun. Se tarkoitti taas sitä, että peruin Narran tokokokeen heinäkuun lopulta Kuusamossa. Hyvin menee :) Kisma tehnee juoksun nyt samaan syssyyn, joten katselemme koekalenteria sitten lomareissun jälkeiselle ajalle syys-lokakuulle. Mutta tämä oli lomareissun puolesta hyvä juttu, nyt ei tavitse huolehtia että meillä oltaisiin kiimassa Bordermania leirin aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti