perjantai 28. marraskuuta 2014

Juostaan ja treffaillaan :)

Kisma aloitti juoksut, perjantaina 14.11. sain kiinni ekan rehellisen tipan luukulta. Ajattelin että tämä mennään nyt ihan luomuna eteenpäin, eli treffaillaan Rönnin kanssa ja seurataan tilannetta. Treffit ovat edenneet koko ajan, eka kerroilla nuoripari todellakin vain leekasi entiseen malliin, pikkuhiljaa Kisma alkoi kiinnostaa Rönniä enemmän ja enemmän, mutta vain haistelun ja pissojen nuoleskelun verran.
Tällä viikolla tavattiin päivän 12 ollessa menossa, kiinnostus oli jo melkoista, ja Kisma varsinainen tyrkky. Mutta Rönni ei vain tehnyt mitään...(kun tiesi että aika ei ollut oikea) Tässä videota tiistailta

https://www.youtube.com/watch?v=uGOTnyi1wIU&feature=youtu.be

Keskiviikkona seuraavat treffit, ja pientä yritystä,mutta ei vieläkään Rönnin suunnalta kunnon yritystä, vaikka Kisman häntä pyöri suuntaan jos toiseen. Tässä vaiheessa alkoi itsellä mennä jo jännän puolelle, ja päätin että käymme ottamassa progen :)  ELL halusi ottaa myös PAPAn ihan oman harjoituksen vuoksi, ja sen perusteella hän sanoi,että ei vielä kiirettä. Kummasti rauhoitti mieltä!
Proge tuloksen piti tulla torstaina, mutta sen kanssa olikin käynyt postituksessa kämmi, ja keskiviikon tulos saadaan vasta tänään iltapäivällä. Sillähän ei ole meille enää mitään merkitystä, ELL asemalla kävi inhimillinen moka, mutta onneksi uros oli tällä kertaa tässä lähellä. (Progetulos keskiviikolta oli 5,4  eli astutus tästä 2 päivää myöhemmin)

Sovittiin siis treffit tälle perjantai aamulle, päivä 15 juoksussa menossa. Ja heti oltiin eri ilmeellä liikenteessä, Rönni kokeili muutaman kerran ja lopulta kaksi ekakertalaista oli tositoimessa, ja jäivät noin vartiksi nalkkiin. Pikkuisen nuori mies väsähti näissä hommissa, kaikkensa antaneena <3

Tapaamme vielä viikonloppuna, ja toivotaan että saadaan toinenkin yhtä hyvä astuminen onnistumaan!
                                                     Kisma&Rönni 28.11. 2014Ei kommentteja:

Lähetä kommentti