maanantai 18. elokuuta 2014

Maailman Voittaja 2014

Helsingin reissulle matkasimme Kisman kanssa kaksin. Torstai iltana ystävien luokse Vantaalle majoittumaan ja onneksi Kisma sai jäädä BC poikien Turon ja Torstin kaveriksi perjantaina, kun itse suuntasin katsomaan tokon MM finaaleja. Hieno päivä, upeita suorituksia!
Lauantaina kävin messarissa kiertämässä ostoskojut, ja mukavasti roinaa ja rompetta kertyikin mukaan. Illaksi menin kummityttöni luokse Lauttasaareen,jossa yövyimme Kisman kanssa vimpan yön.
Aamulla ajoissa Messariin, Anne&Arja olivat varanneet meille jo häkkipaikan,joten eiku parkkiin ja odottamaan kehien alkua. Kisma oli ainoa narttu käyttöluokassa, mutta kuten ennalta pelkäsin, niin turkittomana ei näissä geimeissä juhlita. Kismalle EH kauniilla lyhyellä arvostelulla, mutta maininta turkin puuttumisesta. No se ei meidän menoa hidasta :)
Päivä oli upea, Pikkupaimenille hienoja sijoituksia: Lumi MV 2014 kera SERTin ja CACIBin ja Juuso VET MV sekä VSP, aivan huikean hienoa. Kasvattajaluokassa olin Juuson ohjaksissa, ja Sarille upea voitto.

                                             Maailman tärkein <3 kuva@Silvia Adelsperger

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti